Dränering gör din källare i Stockholm torr och fräsch

Vill du få bättre användning för dina källarutrymmen eller bara skydda ditt hus i Stockholm från fukt så är dränering den första åtgärden du bör vidta.

Källarutrymmen i äldre fastigheter brukar stå ganska outnyttjade. I många fall finns där en tvättstuga men ibland används källaren mest som förråd. Anledningen till att den inte används är att det ofta är fuktigt och kallt i källaren. En gång i tiden var det en fördel och den användes till att förvara sylt och grönsaker.

Men en fuktig och kall källare är inte bra för huset som helhet. Fukten kan krypa in i väggarna och förstöra byggnaden. Det finns därför flera anledningar till att dränera och värmeisolera sin källare. En torr och varm källare kan användas till kontor, garderob eller varför inte – ett eget spa.

Dränering med isodrän gör huset större

När du vänder dig till ett etablerat företag som arbetar med dränering i Stockholm kan du få hjälp med att få ordning på din källare. Att dränera runt och under sitt hus är en investering som kan löna sig på många sätt. Du får bättre användning för det stora utrymmet under huset, du skyddar ditt hus från fukt och du får en bra isolering.

När man dränerar gräver man upp runt huset och lägger grus och dräneringsrör för att leda bort dag- och regnvatten. Man lägger också in isodränskivor som är värmeisolerande. Fukthalten i väggarna försvinner och du får ett varmt och torrt inomhusklimat som är gynnsamt för hela huset.

Hitt rätt företag att hjälpa dig med dränering på www.stockholmdränering.se.