Målare Stockholm – professionell hjälp ger fördelar 

Många tänker att en målare i Stockholm är en onödig kostnad. Till skillnad mot andra hantverkare som exempelvis snickare, rörmokare och elektriker så besitter en målare inga unika kunskaper. Alla kan väl måla, eller? 

Riktigt så enkelt är det inte. Att anlita en målare i Stockholm är ingen utgift, det handlar om en rejäl investering. Vi tänkte här nedan rada upp några av de fördelar som finns med att göra det valet snarare än att måla på egen hand. 

  • Du slipper anstränga dig. För många privatpersoner så ska ett måleri kombineras med ett heltidsjobb och ett vanligt familjeliv. Vilket innebär att man har några timmar på sig under kvällstid – och att det då också handlar om timmar då man är mentalt trött och fysiskt urlakad. Man arbetar också därefter: ett måleri innebär en massa genvägar, fusk och slarv – vilket också visar sig i det färdiga resultatet. Väljer du en målare i Stockholm så får du en yrkesman som valt att arbeta enbart med målerier. Medan du är på ditt jobb så är en målare i Stockholm på sitt jobb – vilket i det här fallet är hemma hos dig. Din ansträngning är minimal, men du garanteras ett perfekt resultat. 
  • Du kan använda Rot. Idag kan du som privatperson använda dig av ditt Rot-avdrag i samband med att du anlitar en målare i Stockholm. Detta innebär konkret att du kan dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Det enda du behöver göra är att kontakta Skatteverket för att se om du är berättigad – samt att företaget du anlitar har F-skatt. Beloppet motsvarande Rot dras redan på fakturan du erhåller. 
  • Du får garantier. Handlar det om exempelvis en fasadmålning så blir garantier viktiga. Misslyckas du på egen hand med en fasadmålning – vilket inte är ovanligt – så tvingas du också måla om inom loppet av några år. Har du anlitat en målare i Stockholm och ser att färgen börjar flagna – ja, då har du också en garanti för att målaren ska åtgärda detta. Här bör du emellertid givetvis också se till att det finns en garanti inskrivet i ert avtal. 
Publicerat den
Kategoriserat som Målare